Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سروستانی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر تصریح کرد: قیمت مصوب مرغ زنده ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان و مرغ گرم ۱۵ هزار تومان است که نوسان ۵ درصدی هم برای آن در نظر گرفته شده است.

او ادامه داد: حتی اگر صد درصد  نهاده های دامی با نرخ مصوب به دست مرغدار برسد قیمت تمام شده مرغ زنده ۱۲ هزار و ۳۰۰ تومان برای مرغدار تمام شده و قیمت مرغ درب کشتارگاه ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه های سربار عامل گرانی مرغ

سروستانی گفت: ضریب تبدیل مرغ زنده به لاشه ۷۴ درصد است و هزینه های  بسته بندی و حمل و نقل هم به آن اضافه خواهد شد.

او با بیان اینکه هزینه‌های سربار برای تولید کننده بالا رفته است افزود: قیمت نهاده های تولید، انواع واکسن و دارو چنیدن برابر شده که این امر قیمت تمام شده تولید را افزایش داده است.

این مقام مسئول ادامه داد: توزیع روزانه مرغ در بازار و میادین تره بار به صورت نسبی قیمت را کنترل کرد، چون بسیاری از مردم اصلا به میادین تره بار نمی‌روند.

عضو اتحادیه تولیدکنندگان مرغ گوشتی گفت: در حال حاضر کمبود مرغ در بازار نداریم و مرغ به میزان لازم در بازار وجود دارد.

کاهش جوجه ریزی به گرانی مرغ دامن زد

در ادامه برنامه محمدرضا کلامی دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: بعد از تصمیم دولت نسبت به تامین ارز نیمایی برای واردات گوشت قرمز به منظور حمایت از تولید کننده، مصرف گوشت کاهش یافت و به دنبال آن مصرف مرغ بیشتر شد.

او با بیان اینکه ۱۲۵ میلیون جوجه ریزی در ماه باید انجام گیرد افزود: به دلیل شیوع کرونا و کاهش مصرف مرغ در اسفند و فروردین ، وزارت جهاد و تشکل‌ها دستور بر کاهش جوجه ریزی دادند بنابراین در اردیبهشت ۱۱۴ میلیون جوجه ریزی انجام گرفت و به سبب کاهش جوجه ریزی قیمت‌ها بالاتر از قیمت مصوب رفت .

کلامی تصریح کرد: گرانی قیمت مرغ به دلیل این است که تقاضا بالاتر از عرضه بوده است، اما اگر میزان عرضه بالاتر از تقاضا باشد مرغدار ضرر خواهد کرد.

دبیر ستاد تنظیم بازار بیان کرد: ۱۵ هزار تومان تا ۱۵ هزار و ۷۰۰ تومان قیمتی است که درخرده فروشی‌های مرغ برای هر کیلو گرم گوشت مرغ تعیین شده است، اما با توجه به کاهش میزان جوجه ریزی و پوشش ندادن تقاضای بازار، نوسانات قیمتی را شاهد هستیم.

کلامی درباره افزایش قیمت‌ گوشت قرمز گفت: در سال ۹۷ گوشت گوساله با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد و به قیمت ۴۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شد، اما اکنون به دلیل اینکه تقاضای گوشت به سمت مرغ هدایت شده دام زنده به قیمت هرکیلو ۳۱ هزار تومان و قیمت لاشه ۶۰ هزار تومان رسیده است و قیمت گوشت گوساله باید به قیمت هرکیلو ۷۰ هزار تومان عرضه شود.

کلامی تصریح کرد: اگر قیمت دام درب کشتارگاه ۹۰ هزار تومان باشد با توجه به مابه التفاوت قیمت در خرده فروشی‌ها و هزینه های جانبی، قیمت ۱۱۵ هزار تومان به صورت درست محاسبه شده است.

او در پاسخ به انتقاد نماینده دامداران مبنی بر نبود چایگاه عرضه مستقیم دام گفت : فروشگاه‌های زنجیره ای، میادین میوه و تره بار برای عرضه و توزیع مستقیم گوشت در اختیار اتحادیه دام سبک قرار گرفته است بنابراین اگر تولیدکنندگان قبول کنند در میادین کار عرضه را انجام دهند واسطه‌ها از بین خواهند رفت.

جایگاه عرضه مستقیم دام و گوشت نداریم

افشین صدر دادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک در ارتباط تلفنی گفت: قیمت دام زنده در استان‌های مختلف متفاوت است و در تهران بین ۴۴ تا ۴۷ هزار تومان قیمت گوشت گوسفند زنده است که قیمت هرکیلو گوشت گوسفند ۱۰۰ تا ۱۱۵ هزار تومان است.

او افزود: با توجه به مشکلات سیستم توزیع و دلالان در بازار قیمت‌ها با نوسان مواجه است.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: واسطه‌ها موجب افزایش قیمت گوشت گوسفند تا ۱۱۵ هزار تومان شده اند. به دلیل اینکه مکان عرضه نداریم ناچار هستیم دامی را که کشتار می‌کنیم به دست فروشنده برسانیم بنابراین تفاوت قیمتی ناشی از واسطه گری و دلال بازی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت مرغ قیمت گوشت قرمز هزار تومان جوجه ریزی تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۷۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر در نشست هم‌اندیشی اجرای طرح هوشمند‌سازی تامین و توزیع گوشت قرمز، اظهار داشت: با اجرای طرح هوشمندسازی، تامین تا توزیع گوشت قرمزبا هدف خدمت‌رسانی بیشتر به تولید کننده، قصابان و مصرف‌کنندگان ساماندهی و الکترونیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان چهارمحال وبختیاری به عنوان استان پیشگام در سطح کشور انجام شد که منجر به ارائه خدمت بزرگی به تولید کنندگان و فروشندگان مرغ با توجه به الکترونیکی شدن ثبت درخواست خرید و فروش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: تمامی فرایند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و همچنین میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه رهتاب پیگیری و نظارت بر این حوزه دقیق، و از وقوع هر تخلفی جلوگیری شد.

برزگر خاطرنشان کرد: ان‌شاالله  در اجرای طرح هوشمند سازی تامین و توزیع گوشت قرمز نیز استان چهارمحال وبختیاری پیشگام خواهد بود.

بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز بیان داست: این طرح بصورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمت‌رسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود ودر مراحل بعدی، افزایش درآمد تولید کنندگان با فروش به قیمت واقعی وبدون دخالت دلالان، جلوگیری از خروج دام از استان، متعادل سازی و ثبات قیمت خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرم‌های توزیع به آرامش نمی‌رسد.

میرزایی افزود: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن فراهم می‌کند، همچنین می‌توان امکان کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع و اطلاع از میزان موجودی کالا و برنامه‌ریزی جهت تامین به موقع کالاهای اساسی از مهم ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی است.

وی تصریح کرد: سامانه رهتاب علاوه بر توزیع گوشت بایستی قابلیت اجرای زنجیره کالاهای اساسی شامل شکر، برنج و ... و نظارت بر این فرآیند را داشته باشد که از طریق آن بتوان نظارت و بازرسی از واحد های صنفی را تسهیل و از این طریق بهره وری و بازدهی نیز افزایش یابد.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • مگافارم دام سبک؛ پروژه تحولی استان یزد برای خودکفایی در تولید گوشت قرمز
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • گرانی بنزین عامل خرید خودروهای برقی می شود؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • پلی‌استیشن ۵ پرو چه مشخصاتی دارد؟
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول