Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@08:29:36 GMT

تهاتر کنجاله با گوشت مرغ راهکار رفع دلال‌بازی‌هاست

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۶۸۳۵

تهاتر کنجاله با گوشت مرغ راهکار رفع دلال‌بازی‌هاست

محمدحسن آصفری نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به گرانی میوه و عدم ایفای وظایف دولت نسبت به بازار اظهار داشت: متأسفانه سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده وزارت صمت برنامه‌ای برای مبارزه با گرانی و حمایت از مردم ندارد و بارها به مسئولین این وزارتخانه در این باره تذکر داد‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با اینکه دولت میوه را ارزان از کشاورز خریداری کرده است اما میوه را گران وارد بازار می‌کند که وقتی علت این موضوع را جویا شدیم به ما پاسخ دادند که باید قیمت میوه با بازار متوازن باشند که معنای این حرف آن است که دولت به دنبال فشار به مردم است گویا مردم تکلیف دارند تاوان توازن قیمت دولتی با بازار آزاد را بدهند؛ این در حالی است وقتی کالایی در بازار ارزان می‌شود دولت حاضر نیست از قیمتش کوتاه بیاید و اجناس را ارزان کند.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور اظهار داشت: بخشی از گرانی‌ها حساب شده و مدیریت شده از سوی دولت است و سازمان‌های مسئول آن را هدایت می‌کنند و عمداً دست به گرانی می‌زنند که نمونه آن پرتقال و سیب است که در ماه‌های گذشته از سوی کشاورز خریداری و دپو شده تا شب عید به بازار عرضه شود این  در حالی است که میوه در آن ایام با همراهی دولت و دلال با قیمت‌های ارزان خریداری و در سردخانه‌ها دپو شده تا در آستانه عید با چند برابر قیمت در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد.

آصفری گفت: ما شاهد هستیم که وزارت جهاد به کشتارگاه‌ها ابلاغ کرده که قیمت مرغ در تهران بایستی تحت کنترل باشد و گویا قیمت مرغ در شهرستان‌ها برای دولت مهم نیست.

وی افزود: وزارت جهاد به تولیدکنندگان مرغ در شهرستان‌ها اعلام کرده که اگر می‌خواهید ذرت و کنجاله به شما بدهیم باید مرغ‌تان  را به تهران بدهید تا قیمت در پایتخت پایین بیاید ولی اهمیتی به قیمت مرغ در شهرستان‌ها نمی‌دهند؛ در حالیکه تمام ذرت و کنجاله وارداتی به کشور با ارز 4200 تومانی تهیه شده است.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس خاطرنشان کرد: کنترل قیمت و نظارت بر بازار از سوی دولت بعد از انتقاد مقام معظم رهبری صورت می‌گیرد و دولت با اقدامات شعاری برخی کارهای ظاهری را انجام می‌دهد این در حالی است که اصلاً نباید دولت با عدم انجام برخی اقدامات باعث شود که رهبر معظم انقلاب با جایگاه رفیع‌شان به موضوع قیمت میوه ورود کنند در حالیکه ایشان رهبر جهان اسلامی و بی‌تدبیری، بی‌برنامگی و بی‌عرضگی مسئولین دولتی و عدم مدیریت بازار باعث گرانی افسارگسیخته در کالاها و نیازهای مردم شده است.

آصفری گفت: متاسفانه برخی دلالان مرغداری صوری و اسمی ثبت کرده و کنجاله دریافت می‌کنند و در بازار آزاد به فروش می‌رسانند در حالی که اگر تهاتر کنجاله با گوشت مرغ صورت بگیرد دلالی از بین خواهد رفت. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: میوه بازار قیمت محمد حسن آصفری نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور قیمت میوه در بازار قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی بختیاری‌زاده مدیرعامل سازمان میوه و تره‌بار شهرداری تهران در جمع خبرنگاران گفت: در سال ۱۴۰۲ به صورت میانگین ۴۵ درصد قیمت محصولات میوه و تره بار با میانگین سطح شهر فاصله داشت، یعنی این اندازه کالا را ارزان‌تر به دست مردم رساندیم. برخی شاید تصور کنند که کیفیت پایین‌تر آمده، اما طبق آمار موجود، کیفیت نه تنها پایین نیامده بلکه ارتقا هم داشته است.

افزایش 30 درصدی مراجعه به میادین

وی در ادامه افزود: طبق آمار، نزدیک به سی درصد میزان مراجعات به میادین افزایش یافته و این افزایش اقبال مردم بیانگر بالا بودن کیفیت محصولات است. از سوی دیگر میزان محصولی هم که عرضه شده در سال ۱۴۰۲ بالاتر از سال قبلش بوده است. در اسفند ۱۴۰۲ برخلاف سنوات قبل که بیش از بیست درصد افزایش را داشتیم، با اقدامات به موقع سازمان میادین و تدابیر شهردار تهران هیچ افزایش قیمتی را نداشتیم.

برخورد با هر تخلف/ رضایت مندی همشهری‌ها برایمان اولویت دارد

بختیاری‌زاده با اشاره به اینکه کیفیت میوه‌ها در میادین در اکثر بازار‌ها مطلوب و یکسان است، گفت: نظارت همیشه ادامه دارد و اگر موردی خلاف این ببینیم با آن برخورد می‌شود چرا که رضایت مندی همشهری‌ها برایمان اولویت دارد. البته تلاش داریم مشارکت مردم را در نظارت بر بازار‌ها هم افزایش دهیم از جمله اقدامات دراین راه استفاده از کیوآرکد‌ها در غرفه‌ها است که مردم می‌توانند نسبت به عملکرد آن غرفه هم نظرشان را ثبت و امتیاز بدهند و این امتیاز و نظرات درباره غرفه اعمال می‌شود و نتایجش را خود مردم خواهند دید.

۴۰ بازار جدید میوه و تره بار به شهر تهران اضافه می‌شود

وی افزود: ما در حال حاضر قریب ۳۰۰ بازار و میدان میوه و تره بار در سطح شهر تهران داریم که تلاش داریم تا انتهای سال، ۴۰ بازار جدید میوه و تره بار را نیز افتتاح کنیم و سطح خدمات رسانی را در همه محلات داشته باشیم. افزایش سطح خدمت رسانی ما در اولویت با مراکز جنوبی شهر است.

بختیاری‌زاده یادآور شد: تدابیری هم برای فروش مجازی اندیشیده شده که خبر‌های آن را به زودی اعلام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه رسالت ما خدمات رسانی به مردم است پس هر اقدامی که سبب افزایش خدمات و رضایت‌مندی مردم بشود را در دستور کار قرار می‌دهیم ، توضیح داد: یکی از این اقدامات چرخ دستی‌هایی است که در فروشگاه‌ها برای راحتی جابه جایی بار‌های مردم قرار دادیم، ما سال گذشته این کار را شروع کردیم و به یک مدل چرخ‌های بومی سازمان میادین به لحاظ استحکام و چرخ رسیدیم، تقریبا هفتصد چرخ را سال پیش اضافه کردیم و امسال هم یک تعداد دیگر در دستور کار تولید قرار دادیم و به مرور زمان اینها را افزایش می‌دهیم و چرخ‌های قدیمی را هم ترمیم می‌کنیم تا مردم استفاده کنند.

ساعت فعالیت میادین در شش ماهه دوم سال

بختیاری‌زاده افزود: ما روزانه یک میلیون تراکنش برای میادین و ۵۵۰ هزار نوبت خرید ثبت می‌کنیم. مدل این بازار‌ها با هم فرق دارد چرا که ظرفیت ساختاری و ساختمانی آنها با هم متفاوت است، برخی از این بازار‌ها صرفا میوه و تره بار هستند و برخی هم پروتئینی و کالا‌های اساسی هم دارند.

وی در بخش دیگر درباره ساعت فعالیت میادین در شش ماهه ابتدایی سال ادامه داد: ساعت‌های میوه تره بار الان از ساعت ۸ تا ۱۳ و ۱۵ تا ۲۰ فعالیت می‌کنند از روز شنبه تا پنجشنبه و روز‌های جمعه هم ۸ تا ۱۳ فعالیت دارند. روز‌های تعطیل رسمی هم از ساعت ۸ تا ۱۳ مراکز فعال هستند و خدمت رسانی می‌کنند.

تدبیر برای کنترل قیمت پیاز

وی درباره کنترل قیمت پیاز در بازار گفت: قیمت پیاز مدتی پیش به خاطر شرایط اقلیمی و مشکل از بین رفتن پیازها در مزارع افزایش بالایی داشت، بعضا قیمت تا چهل هزار تومان در سطح شهر رسید، منتها تدبیر شهردار این بود که قیمت‌ نوسانی نداشته باشد، از این رو با همکاری وزارت جهاد کشاورزی از کشاورزان مستقیم از خوزستان خرید کردیم و در بازار با قیمت حداقلی عرضه شد و به همین دلیل قیمت پیاز چهل هزارتومنی به هجده هزار و پانصد تومن رسید، همین هم سبب شد که مقابل سودجویی دلال‌هایی که دنبال التهاب بازار بودند گرفته شود و قیمت پیاز متعادل و روند کاهشی پیدا کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت مسکن در بازار/ موج شدید گرانی مسکن در راه است؟
  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ارزان‌ترین سواری داخلی چند؟
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • آخرین قیمت گوشت و دام زنده اعلام شد
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول