Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا کمالی گفت: امروز، اقبال خانواده ها به سمت بازی های فکری و مهارتی افزایش یافته است اما در بازار این محصولات هرج و مرج است و نیاز مخاطب را تامین نمی کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا کمالی، مدیر مسئول یک مرکز "مهارت آموزی" در کرج در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: بازی با اسباب بازی، غذای روانی کودک محسوب می شود و کودک با بازی کردن با آزمون و خطا بسیاری از مهارت ها را می آموزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز، اقبال خانواده ها به سمت بازی های فکری و مهارتی افزایش یافته است اما در بازار این محصولات هرج و مرج است و نیاز مخاطب را تامین نمی کند، اگرچه تنوع این محصولات بسیار بالاست.   کمالی افزود: کودکان امروز به دلیل حضور در فضای مجازی با این اسباب بازی ها بیگانه هستند.   این مسئول تصریح کرد: والدین بسیاری به مرکز ما مراجعه می کنند و از اینکه کودک شان با اسباب بازی بازی نمی کند، گلایه دارند.   وی با بیان اینکه ما در دوران کودکی اسباب بازی نداشتیم اما بازی می کردیم، گفت: کودکان امروز غرق در اسباب بازی هستند اما بازی نمی کنند زیرا نیازهایشان با آن بازی ها تامین نمی شود.   کمالی افزود: کلا بازار اسباب بازی در کشور بی صاحب است و نظارت دقیقی بر آن نمی شود و برای آن برنامه ندارند و این ضعف بزرگی است و کودک به فضای آنلاین گرایش پیدا می کند.   این مسئول تاکید کرد: کودک وارد یک فروشگاه بزرگ اسباب بازی می شود اما هیچ کدام را به معنی واقعی دوست ندارد و بعد از تصاحب آن نیز با آن بازی نمی کند، این معضلی است که والدین از فرزندان خود گلایه دارند.   وی ادامه داد: یک بخش این مشکل به تنوع طلبی کودکان بر می گردد، زیرا در سایه تک فرزندی و ارضای دائمی نیازها، تنوع طلب شده اند و با این بازی ها ارضا نمی شوند.   کمالی با بیان اینکه والدین برای باز شدن ذهن خلاق کودکان باید آنها را به خلق بازی های جدید تشویق کنند، افزود: برای مثال به فرزندشان بگویند یک بازی جدید خلق کن بعد با هم بازی کنیم.   این مسئول تاکید کرد: کودکانی که در مرکز ما ثبت نام می کنند در ابتدا آزمون می دهند به این صورت که سه کارشناس ما با این کودکان صحبت کنند و با بازی، آزمون و خطا استعداد کودک را شناسایی می کنند.   وی ادامه داد: پس از شناسایی استعداد، کودک وارد کارگروه مهارت آموزی آن استعداد می شود و طی آموزش های مکرر با فرآیند کار آشنا می شوند و در انتها وارد خلق بازی می شود.   کمالی افزود: در اصل کودکان باید بازی کنند و ما بسیاری از آموزه ها را با بازی به آنها آموزش می دهیم.   این مسئول بیان کرد: تولید بازی های فکری و معمایی در کشور افزایش یافته است، اما دو عامل گرانی و عدم جذابیت محصولات باعث شده مصرف کنندگان آن افراد خاص باشند.   وی در خاتمه خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولین به دنیای بازی کودکان توجه و شرایط را برای آنها فراهم کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اسباب بازی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۱۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار

حجت‌الاسلام عبداللهی، دبیر رویداد بازی‌آرا گفت: بازی‌های رایانه‌ای رسانه‌های بسیار قدرتمندی هستند و همه آنچه رسانه‌های دیگر دارند را دارا هستند. این بازی‌ها مانند آنتن صدا و سیما و پرده سینما ظرفیت انتقال پیام را دارند. امروز بازی‌هایی وجود دارند که می‌توانند تاریخ را روایت کنند و پیام‌های مختلف را به مخاطبان انتقال دهند. بازی‌هایی هستند که درمان‌گر انسان‌ها هستند و به لحاظ ظرفیت‌های انتقال پیام از رسانه‌های دیگر کم ندارند.

وی افزود:رویداد بازی‌آرا در راستای شناخت این ظرفیت محتوایی ایجاد شده است. ما باید از این ظرفیت استفاده کنیم و بتوانیم براساس محتوا‌های ایرانی، اسلامی بازی‌ها را طراحی کرده و از دغدغه خانواده‌ها ور این زمینه بکاهیم.

عبداللهی عنوان کرد:رویداد بازی‌آرا پنج محور قرآن و عترت، مقاومت، امید و پیشرفت، زن و خانواده و هویت ایرانی اسلامی را مد نظر دارد. از ابتدای ثبت نام تاکنون ۵۲ تیم آثار خود را در رویداد ثبت کرده‌اند.

وی افزود: از بین آثار ارسالی، ۲۰ اثر به مرحله نهایی رویداد راه پیدا کردند. تنوع آثار در محور‌های مختلف رویداد نشان می‌دهد که ظرفیت بازی‌سازی کشور خیلی خوب است. ما کسانی را داریم که آماده سخن گفتن با مخاطب نوجوان در بستر بازی‌های رایانه‌ای هستند که این مسئله نیازمند حمایت است. 

دبیر ابن رویداد اظهار کرد: پس از انتخاب آثار برتر جلسات آموزش و رهیاری آغاز شد که هر تیم تاکنون چهار جلسه رهیاری در هفت محور داشته‌اند که در این جلسات تجربیات تیم‌های مختلف به یکدیگر منتقل شد.

وی بیان کرد: تیم‌هایی از استان‌های مختلف کشور در رویداد بازی‌آرا اثر ارائه کردند و جا دارد از تمامی بازی‌سازان خوب کشور که زمینه برگزاری رویداد فاخر بازی‌آرا را فراهم کردند، قدردانی کنم. امیدوارم این رویداد در سه روز اختتامیه ۲۰ اثر خوب را به کشور معرفی کرده و ظرفیت‌های خوبی برای ورود بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار را ایجاد کند.

حاجی‌هاشمی، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت:در حال حاضر در شرایطی هستیم که در دنیا جنایت بی‌سابقه‌ای در حال رخ دادن است و رژیم صهیونیستی مرتکب اقدام ضد انسانی و نسل‌کشی شده و طی ماه‌های اخیر از سمت دیگر نوعی بیداری وسیعی در دنیا علیه این ظلم اتفاق افتاده است. مردم کشور‌های غربی امروز بیدار شده و از مظلومیت مردم فلسطین حمایت می‌کنند.

وی ادامه داد: این حرکت تازه شروع ماجرا است و حتما ادامه پیدا خواهد کرد. نخبگان و دولت‌ها نیز وارد میدان شده و ارتباط خود را با رژیم صهیونیستی قطع کردند. نخبگان پس از مردم به عرصه آمدند و امروز رژیم کودک‌کش صهیونیستی باید به جایی برسد که جنایات خود را قطع کند.

وی عنوان کرد:  تصمیم نخبگان در غرب به ویژه در آمریکا تاثیر فراوانی در جهان دارد. به زودی فعالان رسانه‌ای و سلبریتی‌ها و بازی‌سازان نیز وارد میدان خواهند شد و محصولاتی در این زمینه منتشر می‌کنند.

مدیر عامل بنیاد بازی های رایانه ای اظهار کرد:فضای رسانه دنیا نیز به این ترتیب فعال شده و شاهد خیزش‌های رسانه‌ای در این حوزه خواهیم بود. رویداد بازی‌آرا به عنوان یک رویداد شتابدهی و سرمایه‌گذاری آغاز به کار کرد و از طراحان این عرصه درخواست شد تا آثار خود را در رویداد ثبت کنند. 

حاجی‌هاشمی تصریح کرد: خانواده امروز دغدغه‌های زیادی در حوزه محتوا و بازی‌ها برای فرزندان خود دارند. به همین مناسبت فراخوان رویداد بازی‌آرا اعلام شد و در بخش مقاومت رویداد در مجموع شش اثر با موضوع غزه و فلسطین ارسال شد که نشدن دهنده توجه فعالان صنعت بازی‌سازی کشور به موضوع غزه است. 

گفتنی است نخستین دوره رویداد بازی‌آرا از اسفند ۱۴۰۲ با انتشار فراخوان مبنی بر ارسال اثر در ۵ محور اصلی محتوایی، کار خود را آغاز کرده است. با پایان مهلت ارسال اثر، ۵۲ اثر به دبیرخانه رویداد «بازی‌آرا» ارسال شد و نهایتا ۲۰ تیم یا اثر به این رویداد راه یافتند.

آثار دریافتی در هفت محور «محتوایی»، «فنی و برنامه نویسی»، «هنری»، «طراحی بازی»، «ارائه»، «بازاریابی»، «مدیریت تولید» مورد ارزیابی و داوری قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه